Kullanım Garantisi

Kullanım Garantisi

Yazan: Görüntülenme: 16746 Yorumlar: 0

GARANTİ KOŞULLARI

Ürünlerimizin metal ve ahşap kısımları uzun süreli nemli ortamda bulundurulmadığı ve uzun süreli sıvıya maruz bırakılmadığı takdirde korozyona (pas) karşı 2 yıl garanti kapsamındadır.

Ürünlerimizde kullanılan kumaşlar 5 yıl solmazlık ve su geçirmezlik özelliğine sahip olup, polyester kumaşlarda sadece su itici apreli özellik mevcut olup solma, ısı geçirmezlik ve solmazlık garantisine sahip değildir.

Açma kapama kumanda mekanizmaları kullanıcı hataları dışında oluşabilecek arızalara karşı 2 yıl yedek parça dahil garanti kapsamındadır.

Şemsiye alt kaideleri (taşıyıcı aparatlar) bozuk satıhta sürtünmelerinden dolayı tekerlek arızaları hariç 2 yıl süresince kullanım garanti kapsamındadır.

Şemsiyelerimizin üzerinde belirtilen kullanma talimatlarına uyulmaması, rüzgarda açık bırakılan şemsiyelerde oluşabilecek hasarlardan, tamir onarım için firmamız dışından ürüne müdahale edilmesi durumunda şemsiyedeki arızalardan şirketimiz sorumluluk kabul etmez.

Ürünlerimiz hırsızlık, doğal afet, asit yağmuru, rüzgar, fırtına, sel baskını ve kazalara karşı garanti kapsamında değildir.

Ürünlerin arızalarının giderilme süresi özel durumlar hasıl olmadıkça maksimum 30 günde tüm arızalar giderilir.

Ürünlerimize elektrikli ısıtıcı, soğutucu ve ışık verici sistemlerin uygulanmasından doğabilecek maddi manevi ve can kaybından dolayı firmamız sorumlu tutulamaz.

Ürün iskeletine uygulanacak delme, vidalamala, kaynak işlemleri ve hareketli kısımlarda kullanılacak yapışkan maddelerden doğan hasarlardan dolayı şirketimiz sorumlu tutulamayacağı gibi ürün garanti kapsamından çıkmış olur.

Yorum yazın